اگر اکنون فیلم سینمایی ترسناک را نزنید، بعداً از خود متنفر خواهید شد
«انجیل» (انگلیسی: The Gospel) یک فیلم سینمایی آمریکایی درام و فیلم مسیحی به کارگردانی راب هاردی است که در سال ۲۰۰۵ منتشر شد. داستانهائ ارواح (به انگلیسی: Ghost Stories) یک فیلم سینمایی ترسناک هندی، محصول سال ۲۰۲۰ است که از چهار بخش فیلم کوتاه به کارگردانی کاران جوهر ، دیباکار بانرجی ، زویا اختر و آنورانگ کاشیاپ تشکیل شده است. بسیاری از صحنهها در شب میگذرند و نورپردازی پُرکنتراست بر صحنهها حاکم است. پائولا عبدل بهعنوان یک نسخه پیر شده از خود به همراه امسی اسکات کت از ویدیوی او برای «جاذبه مخالف» ظاهر میشود و همچنین صداپیشگی گزارشگر سهبعدی را بر عهده دارد. آرچی شهرتی جهانی مییابد، اما کسانی که هویت واقعی او را میدانند، برایش دردسر ایجاد میکنند. مکس در این باره میگوید: «محیطی را بهوجود آوردیم که انحطاط و زوال اخلاقی مردمانی را که در آن زندگی میکنند؛ منعکس کند. در این حال، بعضی از نویسندگان سینمایی کمکار و کم نوشته میشوند و بعضیها به خاطر حیات یک نشریه گرفتار میشوند و به خاطر این که حضور خود را اعلام کنند به چرک گویی و کثیفنویسی میرسند و به دلیل ناتوانی در نزدیک شدن به اثر، به زندگی خصوصی و رفتارهای کارگردان و بازیگر که بیشتر حاصل تخیلات بیمارگونه است، میپردازند.
تا سالها بعد، نگاه کارگردانان و البته تهیهکنندگان ایرانی به موسیقی فیلم همچنان تزئینی و کماهمیت بود و اغلب ترجیح میدادند از قطعات موسیقی شناختهشده و ترانههای مشهور در فیلمهایشان استفاده کنند. در نیمهٔ دوم دههٔ ۱۳۴۰، دو آهنگساز شاخص، اسفندیار منفردزاده با فیلم قیصر و فرهاد فخرالدینی با فیلم شوهر آهو خانم که هر دو در سال ۱۳۴۷ ساخته شدند، با ساختن آثاری متفاوت، تحولی در موسیقی فیلم ایجاد کردند. در سالهای اول دههٔ ۱۳۴۰، در اغلب فیلمها صحنهای وجود داشت که شخصیت داستان پا به کافه یا کابارهای میگذاشت و به این ترتیب فرصتی دست میداد تا کارگردان چند ترانه و تصنیف را در فیلم بگنجاند. جوانی بسیجی مؤمن پس از آنکه همسر محجبهاش مورد ضرب و شتم یک شهروند تابعیت ایرانی-انگلیسی قرار میگیرد و نهایتاً منجر به سقط جنینش میشود، تصمیم میگیرد با دستگیری ضارب او را به سزای عملش برساند اما زمانی که مشخص میشود ضارب یکی از اقوام اشخاص رده بالای حکومتی است، کار به جاهای پیچیده میکشد.
در تاریخ ۲۹ سپتامبر ۲۰۱۶ خبر رسید که ریچل وایس که از طرفداران رمان نیز است در گفتگو با آلدرمن موفق به جلب رضایت او برای ساخت فیلم شدهاست. موسیقی این فیلم را مرتضی حنانه ساخت. ↑ ««احسان صدیق» برای ساخت موسیقی متن فیلم «جنبل» جایزه گرفت». در این فهرست مجموعهای از آهنگسازان فیلم اهل ایران آمدهاست که در یک یا چند اثر شاخص سازندهٔ موسیقی متن بودهاند. در این فیلم از قطعات ویولون مصطفی نوریانی بهعنوان موسیقی متن استفاده شد. موسیقی ما. ۱۸ مهر ۱۴۰۰. ایرنا. ۱۸ اسفند ۱۳۹۸. ↑ صوفی، فرزان (۴ اسفند ۱۳۹۵). ↑ طوسی، جواد (۱۳ اسفند ۱۳۹۶). این فیلم در ۱۳ مارس ۲۰۱۷ در جنوب از جنوب غربی به نمایش درآمد. این صفحه آخرینبار در ۷ مارس ۲۰۲۵ ساعت ۰۸:۰۹ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۲۲ فوریهٔ ۲۰۲۵ ساعت ۱۲:۳۱ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۱۹ ژانویهٔ ۲۰۲۵ ساعت ۱۹:۴۴ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۱۸ اکتبر ۲۰۲۴ ساعت ۱۰:۰۵ ویرایش شده است. ۱۸ آذر ۱۳۹۵. بایگانیشده از اصلی در ۲۸ ژوئیه ۲۰۱۹. دریافتشده در ۱۱ فوریه ۲۰۱۹. بایگانیشده از روی نسخه اصلی در ۱۱ فوریه ۲۰۲۰. بایگانیشده از اصلی در ۶ فوریه ۲۰۲۲.
تصویربرداری اصلی در می ۲۰۱۷ در بخارست، رومانی آغاز شد و در طول فیلمبرداری، صحنه توسط یک کشیش ارتدوکس شرقی برکت داده شد. عکاسی اصلی در ۸ نوامبر ۲۰۰۴ آغاز شد و در ۷ مارس ۲۰۰۵ به پایان رسید. این صفحه آخرینبار در ۲۸ مارس ۲۰۲۴ ساعت ۱۱:۴۹ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۳۰ اوت ۲۰۲۴ ساعت ۱۳:۲۸ ویرایش شده است. ↑ Wampler, Scott (اوت 15, 2016). "Check Out A Bunch of Spooky New Images From The Set of IT". ↑ «بردیا کیارس». وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. این فیلم در حالی از تاریخ ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ در سینماهای ایران اکران شد که با دستور وزارت فرهنگ و ارشاد ایران مجبور به حذف صدای یاس خوانندهٔ رپ، تیتراژ خود شده بود. اولین فیلم ناطق سینمای ایران که موسیقی داشت، شیرین و فرهاد(۱۳۱۳) ساختهٔ عبدالحسین سپنتا بود. عروس دجله، به کارگردانی نصرتالله محتشم اولین فیلمی بود که موسیقی متن اختصاصی داشت. پس از انقلاب جشنواره فیلم فجر، جشن خانه سینما و جشن حافظ جشنوارههای ایرانیای هستند که در رشته موسیقی متن جایزه میدهند. خطای یادکرد: برچسپ که با نام «RuffaloRagnarok» درون تعریف شده، در متن قبل از آن استفاده نشده است.