روش نگهداری سیر سیاه 2022-04-17

سیر سیاه چه جوری درست میشه + 3 روش خانگی بدون دستگاه

بسیاری از افراد برای نگه داشتن سیر آن را در یخچال میگذارند که کار اشتباهی است . بهترین دمای نگه داری سیر ۱۶ درجه سانتی گراد می باشد . نگه داری در یخچال امکان دارد باعث رشد قارچ در سیر شود . سیر گیاهی است که به دلیل داشتن خواص زیاد برای بدن و همچنین کاربردهای پزشکی اهمیت زیادی دارد .

پوسته ها باید جوان تر، سبز و همچنین مجعد و بدون تغییر رنگ باشند. مناظر قدیمی با گذشت زمان صاف می شوند و بافت سخت تر و همچنین طعم تندتری ایجاد می کنند. رشته ماکارونی پخته شده مورد علاقه خود را همراه با پستو بپوشانید تا یک وعده غذایی لذیذ داشته باشید، پستو را روی نان فرانسوی به عنوان یک پیش غذا بمالید. دی آلیل سولفید احتمالاً ترکیبات گوگردی متعددی است که کاملاً در قسمت‌های سیر قرار دارد.

این کار موجب می شود تا زمان استفاده از سیرها بتوانید به راحتی آن ها را از پلاستیک یا قالب یخ جدا کنید. برای نگهداری از سیر به صورت طولانی مدت می توانید سیرها را به صورت حبه شده داخل یک ظرف یا پلاستیک بگذارید و در فریزر قرار دهید. یکی دیگر از روش های نگهداری از سیر، قرار دادن آن در روغن است. با این روش هم روغن شما به سیر آغشته می شود و هم سیرها تا مدتی قابل نگهداری می شوند.

خیلی از اوقات سیر سیاه را به شکل حبه‌هایی پوست‌کننده و آماده مصرف پیدا می‌کنید که درون محفظه‌های شیشه‌ای بسته‌بندی شده‌اند. آموزش‌ها و مقالات متنوع، پاسخگویی سریع به سؤالات، تضمین کیفیت محصول و ارسال به‌موقع بخشی از خدمات ارائه‌شده می‌باشد. ما در مجموعه پروبیوتیک افتخار می‌کنیم میزان مصرف محصولات لبنی و فراسودمند را در کشور هرچند اندک افزایش داده‌ایم. افرادی که به سیر حساسیت دارند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند.

مصرف مکرر سیر سیاه به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مانند زوال عقل و آلزایمر کمک می‌کند که در اثر آسیب سلول‌های مغزی ایجاد می‌شوند. برخی از دانشمندان ترکیبی را یافته‌اند که با آلزایمر مرتبط است. به‌گفته آنها اگر در مغز التهاب کمتری وجود داشته باشد، میزان این ترکیب کاهش می‌یابد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر نیز کمتر می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط نگهداری سیر سیاه و سایر اقلام دیگر تنها کافی است با کارشناسان ما تماس بگیرید تا شما را در این زمینه راهنمایی کنند. با رعایت نکات بالا، می‌توانید سیر خشک با کیفیت و ماندگاری بالا تهیه کنید.

پس از انتخاب سیر، آنها را پوست کنده و به قطعات کوچک برش بزنید. اندازه قطعات بستگی به ترجیحات شخصی شما دارد، اما قطعات کوچکتر سریعتر خشک می شوند. برای خشک کردن سیر یا باید از هوای آزاد و خورشید استفاده کنید یا گرمای فر یا مایکروویو. حداکثر می توانید تا ۶ ماه سیر را تازه به شکلی که هست نگهداری کنید؛ به شرط اینکه نکات و روش های زیر را رعایت کنید. اگر فکری به حال سیرهای تازه‍‌ای که در خانه دارید نکنید. بعد از دو الی ۳ هفته یا خراب و سیاه می شوند یا پوک شده و دیگر قابل استفاده نیستند.

شما می توانید سیر ها را به خوبی پوست بکنید و آن ها را بشویید. سپس وقتی که سیر ها خشک شدند، آن ها را داخل یک شیشه تمیز و خشک بریزید. سپس باید روی سیر ها روغن معمولی یا روغن زیتون بدون بو بریزید. توجه داشته باشید که روغن باید همه قسمت های سیر را بپوشاند. با این روش می توانید برای ۶ یا ۷ ماه از این سیر ها استفاده کنید. همچنین روغنی که سیر داخل آن قرار دارد مزه و بوی سیر را می‌گیرد و به همین دلیل می‌توانید از آن روغن هم در غذا و یا سالاد استفاده کنید.

سیر سیاه دکتر بیز

وقتی سیر خشک شده را در پخت و پز استفاده می‌کنید، آب را جذب می‌کند و عطر و طعم عالی خود را به غذای شما می‌دهد. سیری که برای نگهداری انتخاب می کنید، باید کیفیت خوبی داشته باشد. برای نگهداری از سیر حتماً با دقت به حبه های سیر توجه کنید. سیرهای نرم شده، جوانه زده و سیرهایی که روی آن ها لکه ها و زدگی های تیره رنگ وجود دارد، به هیچ عنوان برای نگهداری مناسب نیستند. برای این کار باید به دنبال سیرهای سفت و سالم استفاده نمایید. باید دقت کنید، هر موقع می خواهید از سیر استفاده کنید، آن را از بوته خارج کنید.

مصرف مستمر و روزانه روی سلامتی بدن بعد از ۱ ماه تاثیر می گذارد. سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود.

بهترین دما برای نگهداری سیر، دمای 16 درجه سانتی گراد است. اگر سیر را فریز کنید طعم آن عوض خواهد شد، همچنین نگهداری سیر در یخچال باعث رشد قارچ می شود. پس سعی کنید، سیر را تازه بخرید و تازه تازه مصرف کنید. سیر ها را حبه کنید و سپس پوست آن ها را به خوبی بکنید. سیر ها را به خوبی بشویید و اجازه دهید تا کاملا خشک شوند.

در این مقاله از سرویس سبک زندگی مجله کوروش می توانید با بهترین روش های نگهداری از سیر در خانه آشنا شوید. بهترین روش نگهداری سیر را در این مقاله خواهید خواند. سیر از سبزیجات با خواص درمانی فوق العاده است که با توجه به کاربرد پزشکی که دارد، مصرف همیشگی آن توصیه می‌شود. بنابراین اگر شما هم به دنبال راهی برای نگهداری طولانی مدت سیر هستید و می خواهید ماندگاری آن را افزایش دهید، حتما این 5 بهترین روش نگهداری سیر را بیاموزید. سیر خشک، یکی از ادویه‌های پرکاربرد در آشپزی است که به دلیل عطر و طعم قوی و خواص درمانی خود، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است.

به طور کلی روش اول نسبت به روش دوم آسان تر است و در این روش خاصیت سیر هم حفظ می شود. اما روش دوم در استفاده راحت تر سیر به شما کمک می کند. احتمالا پس از آشنایی با فواید این سیر این سؤال برای شما ایجاد شده است که سیر سیاه از کجا بخریم.

بهتر است برای خراب نشدن سیرها و جلوگیری از پوک شدن سیر یکی از راه های زیر را انتخاب کنید. یکی از راه های بسیار خوب برای نگهداری سیر این است که آن را منجمد کنید. اولین روش این است که سیرها را داخل یک کیسه نخی یا توری بگذارید. کیسه ای که استفاده می‌ کنید حتماً باید قابلیت عبور جریان هوا را داشته باشد. سپس می توانید آن کیسه را آویزان کنید.در روش بعدی می توانید سیرها را با نخ ببندید و آن ها را از جایی آویزان کنید.

اگر عاشق سیر هستید، پس باید برگ های سیر را امتحان کنید. برگ سیر شاخه های سبز بلندی هستند که از پیاز سیر رشد می کنند و راهی شگفت انگیز برای افزودن طعم سیر به غذاهای مورد علاقه شما هستند. آنها کمی ملایم‌تر از حبه‌های سیر هستند که آن‌ها را به پایه‌ای عالی برای پستو، افزودنی به کیچ یا حتی به صورت سرخ شده با کمی نمک مصرف می‌کند.

اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. سیر سیاه، این الماس سیاه رنگ آشپزخانه، با طعمی شیرین و ملایم و خواص درمانی فراوان، به یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌های طبیعی تبدیل شده است. خوشبختانه شما می‌توانید به راحتی این سیر شگفت‌انگیز را در منزل تهیه کنید و از فواید بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

سیر خشک، یک ماده‌ی معطر و پرکاربرد در آشپزی است که در بسیاری از فرهنگ‌های آسیایی، به خصوص در غذاهای هندی، چینی، و تایلندی، جایگاه ویژه‌ای دارد. این ماده‌ی خشک شده، علاوه بر طعم و بوی قوی و دلپذیر، خواص تغذیه‌ای قابل توجهی نیز دارد. سیر علاوه بر خواص زیادی که دارد، بخاطر عطر و طعمش بوی زهم غذاها، بخصوص ماهی را بخوبی می گیرد و البته برای  طعم دادن به غذا هم در بیشتر غذاها کاربرد دارد. همچنین سیر به دلیل داشتن طبع بسیار گرم در غذاهای با طبع سرد برای متعادل شدن طبع غذا استفاده می شود. هرگز از ترس بو گرفتن دست قید مصرف سیر را نزنید، چراکه خاصیت سیر بسیار زیاد است.

این مواد، می‌توانند مزایای متعددی برای سلامت بدن به همراه بیاورند و در ادامه تنها چند مورد از این خواص سیر سیاه را با یکدیگر مرور می‌کنیم. همچنین میتواندی به ازای هر قسمت سیر ۲ قسمت روغن زیتون را در مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و آنها را مخلوط کنید . مخلوط را داخل یک ظرف سر بسته ریخته و داخل فریزر قرار دهید . این روش برای استفاده از سیر برای پخت و پز بسیار عالی میباشد . اگر از روش روغن زیتون استفاده کردید به هیچ وجه سیر را در دمای اتاق قرار ندهید و حتما در یخچال نگهداری کنید .

سیر خشک به عنوان یک طعم‌دهنده طبیعی و سالم در انواع غذاها قابل استفاده است. برای نگهداری طولانی مدت سیر تازه می توانید از سیرها سیر داغ درست کنید و تا چند ماه از آن در غذاهای خودتون استفاده کنید. پودر سیر را در ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال یا جای خنک نگهداری کنید و تا مدت ها از آن در غذاهاتون ازش استفاده کنید. ۲- یک قسمت سیر خرد شده با دو قسمت روغن زیتون در یک مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یک پوره سیر و روغن زیتون به دست آورید. سپس پوره را در یک ظرف مخصوص فریزر با درب محکم بریزید و در فریزر قرار دهید. سیرهای خشک را درون مخلوط کن بریزید و به ازای هر یک پیمانه سیر، 4 پیمانه نمک به آن اضافه کنید.

سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید آنتی‌اکسیدان‌های فعال بسیار بیشتری دارد. استفاده منظم از این نوع سیر در رژیم غذایی می‌تواند به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر بیماری‌های مزمن و استرس اکسیداتیو کمک کند. می توانید از آن در سوپ ها، خورش ها، سالادها، و سایر غذاهای خود استفاده کنید. همچنین می توانید سیر خشک را به صورت پودر کرده و در ادویه جات خود استفاده کنید. هر ۵ الی ۱۰ دقیقه بهش سر بزنید و ببنید مغز سیر کاملاً خشک شده باشد. برای خشک کردن سیر، ابتدا آن‌ها را به دو نیم تقسیم کنید.

تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه برای درمان مفاصل و درد های ماهیچه ای مفید است. زیرا درون سیر سیاه ماده به نام سولفور است که باعث کاهش درد های ماهیچه ای و برای ورم مفاصل مفید است. طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. برای کاشت سیر خشک، ابتدا باید پیازچه‌های سالم و بدون بیماری انتخاب کرد. سیر خشک معمولاً در فصل پاییز کاشته می‌شود و در بهار برداشت می‌شود.

اما با این روش که در حال حاضر به شما آموزش می دهیم، می توانید تا شش ماه سیر را به طور کاملاً تازه نگه دارید. حالا که می‌دانید کاربرد‌های متعدد سیر سیاه چیست و چقدر می‌تواند در پخت‌وپز انعطاف‌پذیر باشد، احتمالا به تهیه آن در خانه نیز علاقه‌مند باشید. خبر خوب اینکه فرایند تهیه سیر سیاه خانگی بسیار آسان است، اما برای رسیدن به بهترین نتیجه ممکن باید صبوری زیادی به خرج دهید.

این له کردن باعث فعال شدن آلیسین موجود در سیر می‌شود. حدود یک دقیقه سیر را در دهان نگه داشته و سپس آن را درآورید. آنها معمولاً در سرخ کردن یا حتی درست مانند مارچوبه به خوبی آماده می شوند . برگ های سیر معمولاً نازک  و همچنین به شکل حلقه‌دار هستند و رایحه‌ای عالی ایجاد می‌کنند. در بالای هر کدام یک جوانه محکم بسته و در عین حال برآمده وجود دارد. برگ های سیر ساقه های گلی هستند که از پیاز سیر سرچشمه می گیرند.

سپس درب ظرف را محکم ببندید و مستقیم در یخچال قرار دهید. با این حال، اگر سیر روغنی در فریزر نگهداری شود، خطر ابتلا به این باکتری‌ها از بین می‌رود. شما می‌توانید هر زمان که بخواهید به مقدار مورد نیاز از حبه‌های سیر بردارید. ۶- وقتی بوته سیر را باز کردید باید سریع آن را مصرف کنید، زیرا وقتی که بوته سیر باز می‌شود عمر مفید آن به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا می‌کند. اگر سیر نرم بشود و یا گل وسط آن سبز شود، باید آن را دور بریزید. اگر بوته سیر باز نشده باشد، تا ۸ هفته می‌توانید آن را نگهداری کنید.

نگه داشتن سیر با پوست آن می تواند به تازه ماندن سیر برای مدت بیشتر کمک کند. قبل از اینکه از یکی از روش های نگهداری از سیر استفاده کنید، لازم است تا به نکاتی ضروری در این مورد توجه کنید. در ادامه به مهم ترین ترفندهای نگهداری از سیر اشاره شده است.

حال ترکیب به دست آمده را داخل شیشه در بسته بریزید و تا یک سال آن را در فریزر نگهداری کنید. سیر سیاه در اشکال گوناگون روانه بازار می‌شود و برای مثال می‌توانید آن را به صورت درسته یا به شکل حبه‌های پوست‌کنده یا پوره و یا حتی ادویه هم تهیه کنید. در ادامه می‌گوییم کاربرد‌ها و نحوه نگهداری هر یک چگونه است. سیر سیاه یا بلک گارلیک، نوعی از سیر است که با استفاده از فرآیند تخمیر پوست آن تغییر رنگ داده و به رنگ تیره تبدیل می شود.

حالا باید روغن فراوان را داخل تابه بریزید و وقتی روغن گرم شد، سیر ها را داخل روغن بریزید. حالا وقتی که سیر ها به خوبی رنگ طلایی گرفتند، آن ها را داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی آن ها خارج شود. بعد از اینکه سیرها از روغن اضافی پاک شدند، می توانید آن ها را بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید. با این روش هم می توانید برای چندین ماه سیر ها را نگهداری کنید. سیر سیاه به عنوان یک ماده غذایی با خواص درمانی و سلامتی بسیار بالا، می‌تواند در بهبود بسیاری از مشکلات بهداشتی و زیبایی موثر باشد.

در روش دیگر می‌توانید سیرها را داخل یک سینی فر که از قبل رویش کاغذ روغنی گذاشته شده، قرار دهید. حدود ۱ الی ۲ ساعت زمان لازم است تا سیر ها به طور کامل خشک شوند. هر ۱۰ دقیقه هم به سیر ها سر بزنید تا مطمئن شوید که مغز سیر خشک شده باشد. بعد از اینکه سیر ها خشک شدند، باید آن ها را کاملا آسیاب کنید. همچنین برای هر پیمانه سیر یک الی دو قاشق نمک بریزید تا سیر را به هم نچسبد. سپس می توانید پودر سیر را درون یک ظرف تمیز و خشک بریزید و در یخچال یا جای خنک نگهداری کنید.

اما در روش ب یعنی خرد کردن سیر استفاده از سیر راحت تر است. اگر صبر کنید تا یخ آن باز شود حبه های سیر شل و خراب می شود. از قطعات معادل آجیل، پنیر و همچنین روغن استفاده کنید و از دو قسمت سیر استفاده کنید. مجله کوروش محتواهای جامع و به روزی از آموزش های آشپزی، سبک زندگی، سلامت، فیلم و سریال و علم و تکنولوژی به شما ارائه می دهد. خانواده ایرانی روزانه می تواند به جدیدترین محتواها از معتبرترین منابع دنیا دسترسی داشته باشد.